Hunan Meicheng Ceramic Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: CMC
Aantal werknemers: 400~600
Jaarlijkse omzet: 30 million- 40 million
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Certificaat: Meichenghandelsmerk
Inleiding

Co. van de de Keramiektechnologie van Hunan Meicheng, Ltd werd opgericht in Augustus 2010 met een geregistreerd kapitaal van 36,8 miljoen yuans. Het is een moderne speciale keramiekonderneming die op grote schaal R&D, productie en verkoop integreren. Het ging de nationale high-tech ondernemingscertificatie in 2014 over. Het bedrijf wordt gevestigd in het Speciale Keramiekindustrieterrein van de Economische Ontwikkelingsstreek van Xinhua-Provincie met een mooi milieu, die een gebied van 40000 Sq.m behandelen. Het is de eerste onderneming in het Speciale Keramiekindustrieterrein te regelen.

 

Meicheng bestaat uit keramiekafdeling, nieuwe energieafdeling, sensorafdeling, solderende afdeling, hoofdzakelijk belast met het onderzoek en de toepassing van zirconiumdioxydekeramiek, alumina keramiek, talkkeramiek en andere niet-oxydekeramiek. De productie keurt hoofdzakelijk droog dringend proces, aangevuld door injectie het vormen en band het gieten proces goed, en breidt 3D ceramische druk uit: Het heeft ceramische nano metalliseringstechnologie, het ceramische solderen en ceramische het eindigen mogelijkheden vooruitgegaan.

 

Meicheng heeft een professioneel platform van R&D en het testen, een vorm die centrum en een basis van de grondstoffendistributie maken. En opeenvolgend gevestigde industrie-universitair-onderzoek samenwerkingsrelaties op lange termijn met Universitaire, Centrale het Zuidenuniversiteit van Tsinghua, de Universiteit van Hunan, de Universiteit van Tchang-cha van Wetenschap en Technologie en andere universiteiten. De producten worden wijd gebruikt op elektronische toestellen, communicatie interconnectie, elektrische voertuigen, stedelijk licht spoor, ruimte, robotica en andere gebieden.

Geschiedenis

Meichenggeschiedenis:

1n 2010, Ceramisch de Technologieco. van Hunan Meicheng, Ltd werd formeel gevestigd.

 

In 2010, vestigde het bedrijf een bureau in Foshan.

 

In 2012, ging de ISO9001-certificatie van het kwaliteitssysteem over.

 

In 2014, vestigde het bedrijf een bureau in Shenzhen.

 

In 2015, vestigde het bedrijf zich als geheel aan het Speciale Keramiekindustrieterrein opnieuw van de High-tech Streek.

 

In 2016, werd de LD500-toren van de nevelkorreling officieel gezet in gebruik.

 

In 2017, de „Vorm die van Hunan Xinmeida Co. vervaardigen, werd Ltd“ gevestigd.

 

In 2018, verkreeg de van de de automobielindustriekwaliteit van IATF16949 het systeemcertificatie en milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001.

 

In 2019, werd de solderende workshop genoemd „van de de Productiedemonstratie van Hunan de Intelligente Workshop“.

 

In 2020, werd het vermeld op de speciale uitgave van wetenschap en technologieinnovatie van de Gelijkheidsuitwisseling van Hunan. Het bedrijf als „Meicheng-Keramiek wordt afgekort“, en de voorraadcode zijn 100018HN die.

 

In 2020, „werd Nieuw Materieel de Technologieco. van Hunan Chengxiang, Ltd“ gevestigd in Tchang-cha.

Dienst

Meicheng voorziet klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de diensten:

 

Als u onze producten raadplegen of wilt kopen, zal onze winkelbediende u de productdiensten aanbieden. Als u ceramische producten wilt aanpassen, heeft Meicheng zijn eigen vorm productieworkshop, en voorziet u van vorm die en de steekproevendiensten volgens uw producttekeningen openen maken.

Ons Team

Meicheng heeft volledig ervaringspersoneel, zij het nog harde werk om elk werk te doen.

 

China Hunan Meicheng Ceramic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Hunan Meicheng Ceramic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Hunan Meicheng Ceramic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Hunan Meicheng Ceramic Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3