• Hoge elektrische isolatie Textured aluminium keramische onderdelen Hittebestendig
Hoge elektrische isolatie Textured aluminium keramische onderdelen Hittebestendig

Hoge elektrische isolatie Textured aluminium keramische onderdelen Hittebestendig

Productdetails:

Place of Origin: China
Merknaam: CMC
Certificering: ISO9001, IATF16949, ISO14001, ISO45001, RoHS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Minimum Order Quantity: 2000 pcs
Prijs: Negotiatial
Packaging Details: Box/Carton
Delivery Time: 20 work day
Payment Terms: L/C, T/T
Levering vermogen: 80,000/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

slijtageweerstand: Hoog Dichtheid: 30,8-3,9 g/cm3
Tolerantie: ±0,01 mm Grootte: Op maat
Kleur: Wit Elektroisolatie: Hoog
Diëlektrische Constante: 9.6 Hardheid: Hoog
Hoog licht:

Textuurde keramische delen van aluminium

,

Elektrische isolatie Aluminium keramische onderdelen

,

Warmtebestendige keramische elektronische componenten

Productomschrijving

Productbeschrijving:

Alumina-keramische onderdelen zijn op maat gemaakte onderdelen met een uitstekende slijtvastheid, een hoge elektrische isolatie, een goede hittebestandheid en een tolerantie van ±0,01 mm.De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede batchstabiliteitAls gevolg hiervan hebben deze onderdelen een superieure duurzaamheid en functie, zelfs onder extreme omstandigheden.Alumina keramische onderdelen zijn betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen voor een breed scala van toepassingen.

 

Kenmerken:

Voordelen van aluminiumkeramiek

Alumina-keramiek bezit een breed scala aan eigenschappen die het een ideaal materiaal maken voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Ten eerste vertonen zij uitzonderlijke weerstand tegen hoge temperaturen, waardoor zij geschikt zijn voor toepassingen in extreme thermische omgevingen.

Alumina-keramiek bezit ook een opmerkelijke hardheid en een superieure slijtvastheid, waardoor het gemakkelijk bestand is tegen slijtage.

Bovendien vertonen aluminiumkeramiek uitstekende elektrische isolatie eigenschappen en een sterke chemische weerstand, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elektronische en elektrische apparatuur,evenals in corrosieve omgevingen.

Bovendien staan aluminaceramica's bekend om hun dimensionale stabiliteit, waardoor ze zelfs onder moeilijke omstandigheden de structurele integriteit behouden.

Aluminaseeramiek heeft ook een lage thermische geleidbaarheid en een hoge precisiebewerkingscapaciteit, waardoor het kan worden gebruikt in toepassingen die thermische isolatie en warmtebeheer vereisen.

Daarnaast zijn aluminaceramica biocompatibele materialen die worden gebruikt in medische en tandheelkundige toepassingen, zoals implantaten en prothesen.

Ten slotte hebben deze keramiek een lage wrijvingscoëfficiënt voor een verbeterde efficiëntie en duurzaamheid bij schuif- of rotatie-toepassingen en bieden ze tegelijkertijd een aantrekkelijke esthetische aantrekkingskracht.

 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Tolerantie ±0,01 mm
Dielectrische constante 9.6
Materiaal Aluminiumkeramiek
Vorm Op maat
Elektrische isolatie Hoog
Warmteweerstand Hoog
Warmtegeleidbaarheid Laag
Versletenheid Hoog
Hardheid Hoog
Grootte Op maat
Textuur Uniform
Batchstabiliteit - Goed.
Buigkracht Hoog
 

Toepassingen:

CMC's aluminium keramische onderdelen staan bekend om hun hoge buigsterkte, goede luchtdichtheid en goede batchstabiliteit.en een hoge temperatuurweerstand en dielectrische sterkte hebbenMet een merknaam van CMC worden deze aluminium keramische onderdelen in China geproduceerd en hebben ze certificeringen van ISO9001, IATF16949, ISO14001, ISO45001 en RoHS verkregen.Elke bestelling vereist minimaal 2000 stuks en klanten mogen de prijzen onderhandelen.. De verpakking voor deze onderdelen kan een doos of karton zijn, en de levertijd wordt geschat op 20 werkdagen. Betalingsvoorwaarden zijn L / C en T / T, en de leveringscapaciteit is 80.000 stuks per maand.De elektrische isolatie van deze onderdelen is hoog., en het gebruikte materiaal is aluminiumkeramiek, dat ook een hoge slijtvastheid en een lage thermische geleidbaarheid met een dielectrische constante van 9 biedt.6.

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor aluminium-keramische onderdelen

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor aluminium keramische onderdelen, waaronder:

  • Ontwerpconsultatie
  • Rapid prototyping
  • Vervaardiging
  • Kwaliteitsborging
  • Test en analyse
  • Levering en installatie

Ons ervaren team van ingenieurs en technici is beschikbaar om advies te geven over de beste oplossing voor uw Alumina Ceramic Parts behoeften.We streven ernaar om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren., en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Verpakking en verzending:

Alumina keramische onderdelen worden over het algemeen verpakt in golfkartonnen dozen met beschermend dempingsmateriaal erin, zoals bubbelwrap, schuim of versnipperd papier.De doos kan ook worden bekleed met een plastic zak voor verdere beschermingIn sommige gevallen kan een houten doos worden gebruikt voor grotere bestellingen. De onderdelen worden vervolgens met tape bevestigd en de doos wordt gelabeld met een beschrijving van het product en de contactgegevens van de klant.

De scheepvaart wordt meestal via de grond of de lucht uitgevoerd, afhankelijk van de voorkeur van de klant.Alle pakketten worden getraceerd en verzekerd om ervoor te zorgen dat ze veilig en op tijd arriveren..

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hoge elektrische isolatie Textured aluminium keramische onderdelen Hittebestendig kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.