Wat is de reden geelachtig voor alumina keramiek het draaien?

July 27, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is de reden geelachtig voor alumina keramiek het draaien?

Wat is de reden geelachtig voor alumina keramiek het draaien?

Wij zijn vertrouwd met het grootste deel van alumina de ceramische producten wit zijn, maar alumina zal de keramiek op zijn plaats lange tijd of het gebruik lange tijd om geelachtig te worden worden gevonden, die is wat het veroorzaakt? Het volgende is de professionele productie van alumina keramiekfabrikanten om zich op wat te concentreren alumina keramiek in geelachtig veroorzaakt.

 

De witte alumina keramiek zal geleidelijk aan geelachtig, enerzijds worden, omdat na zonlichtblootstelling, zijn interne samenstelling verandert, en deze verandering is onomkeerbaar, zodat zal de kleur veranderen.

 

Anderzijds, is het mogelijk dat de alumina ceramische vochtigheidsdecompositie, waarbij gehydrateerde alumina wordt geproduceerd. In feite, niet alleen hebben de ceramische producten dit kenmerk, zullen andere materialen ook hebben, zodat kunnen wij het fenomeen van alumina ceramische verkleuring slechts overwinnen door de invloed van externe factoren te minimaliseren.

 

Ongeveer alumina keramiek, naast de redenen achter zijn verkleuring, het te berekenen maar oo te beheersen om sommige basisprincipes van de kern te maken, om ervoor te zorgen dat het product maakte om aan de vereisten van het normale gebruik van te voldoen.

 

Overwegend het speciale materiaal, zouden wij zorgvuldiger moeten zijn wanneer het ontwerpen van de alumina ceramische kernen om onnodige schade te verminderen. Hoofdzakelijk betrokken bij de inhoud van de installatiedelen typ, rangschik en zijn plaats, de manier de delen, de aard van de lading, richting, grootte en distributie worden bevestigd; alumina ceramische dragende type en grootte; alumina ceramische schachtspatie, productie en assemblage proces, installatie en vervoer; misvorming van de schacht en een reeks factoren.

 

In een woord, moet volgens de specifieke vereisten van alumina ceramische schacht worden ontworpen, maar om materialen te besparen, verminder gewicht aangezien het gebouw, probeert om de gelijke grootte van het sterkteprofiel of grote coëfficiënt in dwarsdoorsnede van de vorm in dwarsdoorsnede te gebruiken; en gebruik een verscheidenheid van structurele maatregelen om spanningsconcentratie te verminderen en sterkte te verbeteren, om de kwaliteit en de prestaties van het product verder te verzekeren.

 

Bovengenoemd is de inhoud aan u door de keramiek die van Verenigde Staten wordt gebracht Cheng. Mei Cheng-de keramiek is een inzameling van R&D, productie, verkoop in één van de elektronische keramiekondernemingen, begin vermelde bedrijven, wordt gevestigd in de Provincie van Hunan, Xinhua-Provincie, elektronisch keramiekindustrieterrein, behandelt een gebied van 8W-vlakte. Hoofdzakelijk bezet in: zirconiumdioxydekeramiek, alumina keramiek, talkkeramiek en andere onderzoek van de niet-oxydekeramiek en ontwikkeling en toepassing.