Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat keramische staaf van aluminiumoxide wordt gebruikt

July 25, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat keramische staaf van aluminiumoxide wordt gebruikt

Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen voordat keramische staaf van aluminiumoxide wordt gebruikt

We weten dat aluminiumoxide keramische staaf zeer veel wordt gebruikt, we weten dat aluminiumoxide keramische staaf aandacht moet besteden aan welke punten voor gebruik?Het volgende door de keramische fabrikanten van de Verenigde Staten om zich te concentreren op het gebruik van aluminiumoxide keramische staaf vóór de voorzorgsmaatregelen.

 

Voordat u de keramische staaf van aluminiumoxide gebruikt, moet u het oppervlak van de keramische staaf gelijkmatig bedekken met een laag speciale coating om de vorming van verklevingen op het oppervlak van de keramische staaf te verminderen.Voordat u de keramische staaf voor gebruik in de oven plaatst, plaatst u de keramische staaf op de bovenkant van de bakband (ongeveer 120 ℃).Zorg ervoor dat de keramische staaf voorverwarmen minimaal 12 uur droog is. Houd er rekening mee dat de keramische staaf die in het ovenlichaam is geplaatst, snel moet worden geïnstalleerd. Vermijd zoveel mogelijk de keramische staaf zonder rotatie van de verwarmingstijd. De rotatie van de keramische staaf moet in de belastingsgevallen worden gehandhaafd. Taboe, wanneer hete keramiek uit de kachel steekt, als u de keramische staaf naar een andere plaats moet verplaatsen, aan de rand van de oven. Houd de keramische staaf vast met geïsoleerd katoen of handschoenen om deze verticaal te houden tijdens het hanteren.Vermijd kantelen of horizontaal om hitte te voorkomen.Raak de hete keramische staaf niet aan met koud metalen gereedschap.

 

Wanneer aluminiumoxide-keramiek uit de kachel steekt, moet u het bedekt met een thermische isolatiedeken op de grond leggen en een goed isolerend katoen op de keramische staaf bouwen, het geleidelijk laten afkoelen, voorkomen dat het op de keramische staaf bonst, vermijd de overmatige temperatuurgradiënt binnen de keramische staaf, verwijst voornamelijk naar de transparante keramiek, waarbij technologie wordt gebruikt om een ​​soort porselein te creëren dat doorlatend is voor licht van polykristallijne materialen. En transparante keramiek heeft niet alleen de keramiek moet een hoge hardheid, hoge sterkte, corrosieweerstand, hoge temperatuurbestendigheid en uitstekende chemische stabiliteit hebben, maar heeft ook de optische eigenschappen van glas Naast relatief goede diëlektrische eigenschappen, zijn er andere materialen die de gerelateerde eigenschappen niet kunnen evenaren.

 

Maar rekvormtechnologie is het vervaardigen en produceren van de enkelfasige of tweefasige keramische vlokken, en is de meest effectieve fabricage van dit soort structurele materiaalverwerkingstechnologie. Het belangrijkste is dat met de hoge productie-efficiëntie, niet alleen voor continu gebruik, de grootte van het defect is erg klein, met een focus op het product op de samenstelling van de ups en downs is klein, daarom zijn de algehele prestaties abnormaal stabiel;Het kan ook in grote hoeveelheden worden verwerkt en geproduceerd, wat meer geschikt is voor de vervaardiging van grote plaatkeramiek.

 

Het bovenstaande is de inhoud van Meicheng-keramiek voor jou.Meicheng Ceramics is een elektronische keramische onderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert.Het is een beursgenoteerde onderneming, gevestigd in het elektronische keramische industriepark van Xinhua County, provincie Hunan, met een oppervlakte van 8W.Voornamelijk bezig met: zirkonia-keramiek, aluminiumoxide-keramiek, talkporselein en ander onderzoek en ontwikkeling en toepassing van niet-oxidekeramiek.