Waarom witte alumina gele keramiekdraai

July 19, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom witte alumina gele keramiekdraai

Waarom witte alumina gele keramiekdraai

Waarom witte alumina ceramische lange tijd gele draai? Kent u de reden achter dit? Hier is de het proces ceramische fabrikanten van Verenigde Staten om zich op waarom te concentreren de witte alumina keramiek geel zal worden.

 

Wat is de reden van alumina ceramische productenverkleuring? Omdat een deel van de ceramische producten fundamenteel wit is, ceramisch is alumina zeker hetzelfde. Maar ik niet waarom, na oud weten van gebruik, deze ceramische producten van witte afgietsels in lichtgeel, is de alumina ceramische kleur zullen veranderen?

 

De reden waarom witte ceramisch alumina geleidelijk aan geelachtig draait is omdat de samenstelling van de binnenkant van de ceramische veranderingen na zonlicht, en deze verandering onomkeerbaar zijn, zodat zal de kleur ook veranderen.

 

Anderzijds, kan de alumina keramiek deliquescent zijn, resulterend in gehydrateerde alumina. In feite, niet alleen hebben de ceramische producten dit kenmerk, zullen andere materialen ook hebben, zodat kunnen wij alumina ceramische verkleuring slechts overwinnen door de invloed van externe factoren te minimaliseren.

 

Ongeveer alumina kan de keramiek, naast de reden achter zijn verkleuring duidelijk te zijn, maar ook de productie van schachtkern met het te beheersen sommige basisprincipes, om ervoor te zorgen dat het product aan de vereisten voldoet, normaal worden gebruikt.

 

Overwegen van het speciale materiaal, zodat in het ontwerp van alumina ceramische schachtkern zorgvuldiger moeten zou zijn om onnodige schade te verminderen. De inhoud impliceert het type, grootte en positie van de geïnstalleerde delen, de vaste manier van de delen, hoofdzakelijk de aard, de richting, de grootte en de distributie van de lading; Alumina ceramische dragende type en grootte; Alumina ceramische schachtspatie, productie en assemblage proces, installatie en vervoer; Misvorming van de as etc.

 

De bovengenoemde ongeveer alumina ceramische verandering van de productenkleur is welke inhoud aan aandeel hier, volgens de specifieke vereisten van alumina ceramische schacht moet worden ontworpen, maar om materialen te besparen, vermindert gewicht aangezien het gebouw, probeert om dezelfde sterktegrootte of de grote dwarsdoorsnedecoëfficiënt van de dwarsdoorsnedevorm te gebruiken; En keur diverse structurele maatregelen goed om spanningsconcentratie te verminderen en sterkte te verbeteren om de kwaliteit en de prestaties van producten verder te verzekeren.

 

Bovengenoemd is de inhoud van Meicheng-keramiek voor u. De Meichengkeramiek is een elektronische ceramische onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie en verkoop. Het is een vermelde die onderneming, in het elektronische ceramische Industrieterrein de Provincie van Xinhua-van de Provincie, Hunan wordt gevestigd, die een gebied van 8W behandelen. Hoofdzakelijk bezet in: zirconiumdioxydekeramiek, alumina keramiek, talkporselein en andere onderzoek van de niet-oxydekeramiek en ontwikkeling en toepassing.